Contact

South Mirror Pond Parking Lot Redesign

Print
Press Enter to show all options, press Tab go to next option
Phot showing completed project

The redesigned parking lot addressed deficiencies and provides for more efficient parking use and business services.  The new design deters other uses not intended for this area.

This project has addressed a number of deficiencies, both functional and condition related. Additionally, safety concerns regarding unintended uses and criminal activity have been mitigated.


CONSTRUCTION UPDATES

  • COMPLETED

PROJECT LOCATION

 COMPLETED PROJECT GOALS

  • Increase safety and access to trash enclosures
  • Improve ADA accessibility and overall pedestrian access to Mirror Pond Plaza
  • Improve circulation
  • Provide oversize-vehicle parking
  • Increase garbage collection efficiency
  • Preserve the large ponderosa tree on site
  • Improve entrance and exit to eliminate “wrong-way” access
  • Increase the size of drive aisles and parking stalls
  • Install required landscaping and necessary irrigation
  • Improve lighting and visibility

 DESIGN

Footer Broken Top Three Sisters

Free viewers are required for some of the attached documents.
They can be downloaded by clicking on the icons below.

Acrobat Reader Flash Player QuickTime Windows Media Player Microsoft Silverlight Word Viewer Excel Viewer PowerPoint Viewer

If you need assistance with any document, form, etc.,
you may request assistance from the Accessibility Program.